|
|
|
|
|
|
|
קישורים מומלצים
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
קטעי וידאו
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מה הקשר?! טכניקות ליצירת מקרמה 14-16/11 |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
| 16/11/2013 - 14/11/2013 אזור: כל הארץ |
|
|
מה הקשר?!
טכניקות ליצירת תכשיטים
סופ"ש 14 - 16 בנובמבר
סוף שבוע של יצירה, למידה ומדיטציה, שבמהלכו נתרגל מקרמה, ניצור לעצמנו את שתמיד רצינו, נלמד על סוגי חומרי היצירה שעומדים ברשותנו ועל אבני החן הנפוצים. בסיום הסדנה כל משתתף יצא עם כלים וידע ליצור תכשיטים במגוון סגנונות. הסדנה מועברת על ידי – קייטן, והיא מיועדת למתחילי קשירה ואמנים מכל תחום יצירה.
מקרמה - סוג של יצירה באמצעות קשרים. בעזרתם של מגוון קשרים אנו יכולים ליצור תכשיטים ופריטי נוי מורכבים ובאין סוף סגנונות. רוב תכשיטי המקרמה נעשים בשילוב של קשרים וחרוזים שונים (מקריסטלים, אבני חן, זרעים, צדפים, עץ וכו'…). אנו נשתמש בחוטי שעווה ונלמד ליצור תליונים מאבני חן לשרשראות.
קשרים - נלמד קשר התחלה, קשר שלמה, ספירלה בודדה, ספירלה כפולה, קשר מוט והאהוב מכולם - קשר שטוח. אלמד אתכם טכניקות לקשירה נוחה לאורך זמן =]
על הסדנה:
~ במהלך הסדנה נלמד טכניקות שונות ליצירת תכשיטים מחוטים.
~ נלמד מספר קשרים שבעזרתו נוכל ליצור שרשראות, צמידים, כתרים ומה לא?!...
~ נכיר את סגולותיהם של אבני החן והקריסטלים, את הצ'אקרות והמזלות שהם מתקשרים אליהם.
~ נעשיר את הידע שלנו בסגנונות התכשיטים הקיימים אשר עשויים ממקרמה.
~ נלמד על שילובי צבעים, צבעים מנוגדים ומשלימים.
~ נחווה מדיטציות אקטיביות ופסיביות על מנת למצוא את 'מעיין היצירה' שלנו.
~ נתנסה ביצירה מדיטטיבית שבה העשייה היא העיקר ולא התוצאה.
קריסטלים ואבני חן - בני האדם מאז ומעולם נמשכו לקריסטלים ואבני חן בשל יופיים אך לא זאת בלבד, באבנים ומינרלים עתיקים אלה טמונות אנרגיות חזקות אשר יכולות להביא לריפוי פיזי ומנטלי כאחד. לקריסטלים שונים איכויות שונות המתבטאות בכל הרבדים- החל מחיזוק הבטחון העצמי וכלה באיזון דואליות. מתוך ידע על קריסטלים ואכויותיהם ושימוש באינטואיציה נוכל לקדם תהליכי ריפוי בחיינו ובחיי אחרים.
בשל האיכויות החזקות של הקריסטלים העבודה שלנו איתם לא תעשה בצורה שרירותית, ננסה להביא מודעות בבחירת האבנים בכדי לשלב את תהליך היצירה שלנו בתהליך הריפוי וההעמקה הרוחנית.
הסדנה מתאימה לכל מי שרוצה להעשיר את 'ארגז הכלים' וטכניקות היצירה והעיצוב שלו כיוצר ולהגדיל את 'מעיין' ההשראה שלו כאומן. סוף שבוע של יצירה וגדילה במרחב שקט ומפנק, פה באשרם. זאת הזדמנות לתת לעצמינו ללמוד ליצור בלי גבולות ובלי פחד, ולהפוך את החלומות שלנו לתכשיטים.
החומרים בהם נשתמש בסדנה הם ללא עלות נוספת וכוללים: חוטי שעווה מכותנה, חוטי שעווה מפוליאסטר (מיובאים מדרום אמריקה), חרוזים, צדפים ואבני חן.
אפשר להביא חומרים ספציפיים שהייתם רוצים ליצור מהם תכשיט (קריסטלים, חרוזים, חוטים בצבע מסוים).
בסוף הסדנה תינתן אפשרות לקנות חומרים שצברתי מסביב לעולם.
מומלץ להירשם מראש- מספר המקומות מוגבל
להרשמה רוני
052-4483242
ashram4you@gmail.com
Facebook:
http://www.facebook.com/events/605148336190044
|
|
|
| פרטים נוספים: |
|
 | | שם הפעילות: | | מה הקשר?! טכניקות ליצירת מקרמה 14-16/11 |
|
 | | אזור: | | כל הארץ |
|
 | | תאריכים: | | 16/11/2013 - 14/11/2013 |
|
 | | דוא"ל: | | ashram4you@gmail.com |
|
 | | טלפון: | | 052-4483242 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| פעילויות קרובות |
 |
|
|
|
|
|
|
| מאמרים אחרונים |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| מדיטציה למתחילים |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|