|
|
|
|
|
|
|
קישורים מומלצים
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
קטעי וידאו
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
קורס מקצועי בעיסוי יוגה תאילנדי עם גיאן |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
| 06/12/2008 - 04/12/2008 אזור: מרכז |
|
|
שני סופי שבוע בתל-אביב
04 - 06 בדצמבר
11 - 13 בדצמבר
על עיסוי יוגה תאילנדי – עיסוי תאילנדי הנו אמנות עתיקה שמקורותיה הן ברפואה הסינית העתיקה והן ברפואה האיורוודית ההודית וביוגה.
המעסה משתמש בידיים, מרפקים, כפות ידיים וברכיים ובנוסף גם במתיחות שונות המזכירות תנוחות יוגה. המטרה היא לפתוח את ערוצי אנרגית החיים שבגוף (וזה הרבה יותר עדין ורגיש ממה שזה נשמע).
לעיסוי תאילנדי תועלת מוכחת בפתירת כאבים כרוניים, הגמשת תנועת הגוף, חיזוקו והעצמת יכולתה של המערכת החיסונית בדחיית מחלות שונות.
העיסוי התאילנדי נעשה פופולארי יותר ויותר בעולם, היות שמחד הוא מפגין יכולת מרשימה לפתור מתחים וכיווצים בגוף ומאידך הוא אינו טיפול פיסי בלבד – זהו טיפול שהתפתח במשך מאות שנים במקדשים בודהיסטיים ויש לו קשר עמוק למדיטציה. מטופלים רבים מגלים את יכולתו לשפר את זרימת האנרגיה ולעזור בהתפתחותה של מודעות עצמית.
על הקורס: ב-32 שעות נלמד סדרה טיפולית, בסיסית אך מצוינת, לטיפול שלם בגוף כולו. נלמד לפתוח את ערוצי האנרגיה בעזרת לחיצות מדייקות ולשחרר את הגוף בעזרת מתיחות. נעמיק את הקשר לגופינו נלמד להירגע אל עצמנו ונקבל כלים לעבודה עם מטופל. בסופו של הקורס יהיה מסוגל התלמיד לבצע סדרת טיפול שאורכה כשעתיים ותוענק לו תעודה מטעם בית הספר TMC בתאילנד המאפשרת לימודי המשך בבית הספר.
על המורה: גיאן אמין –
גיאן אמין הוא מורה ומטפל בעיסוי תאילנדי בעל ניסיון רב. בוגר קורס המורים של בית ספר TMC בצ'יאנג-מאי – בית הספר היחיד בתאילנד המאושר על ידי הממשלה להנפיק תעודות הוראה לתלמידים זרים. גיאן גר במשך שנים רבות במרכז אושו בפונה, הודו, שם למד שיטות עיסוי ותרפיה שונות, התמחה והתעמק במדיטציה ועסק באמנות ההבעה בתנועה כאמן מופיע.
"הדבר הראשון הוא הגוף, הגוף שלך הוא הבסיס שלך, הוא הקרקע שלך, הוא המקום בו אתה נטוע." אושו
ההרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל לפרטים ושאלות וילינה 03-5162293/054-4769641
|
|
|
| פרטים נוספים: |
|
 | | שם הפעילות: | | קורס מקצועי בעיסוי יוגה תאילנדי עם גיאן |
|
 | | אזור: | | מרכז |
|
 | | תאריכים: | | 06/12/2008 - 04/12/2008 |
|
 | | דוא"ל: | | info@oshovilina.com |
|
 | | טלפון: | | 054-4769641 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| פעילויות קרובות |
 |
|
|
|
|
|
|
| מאמרים אחרונים |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| מדיטציה למתחילים |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|